Workshop Digitaal Beoordelen: nog plek op 17 juni!

Nieuwsbericht

Workshop Digitaal Beoordelen: nog plek op 17 juni!

31 mei 2016

Vindt u het ook zonde om een heel schooljaar zonder Digitaal Beoordelen voorbij te laten gaan? Wilt u eigenlijk nog aan de slag, maar weet u niet goed wat dit vraagt? Neem dan op vrijdag 17 juni deel aan de workshop Digitaal Beoordelen.

We gaan tijdens deze werksessie aan de slag met de kartrekkers (projectleiders) met de functionaliteit van Digitaal Beoordelen. U maakt een eerste aanzet voor een plan van aanpak voor de invoering ervan binnen uw school. Daarnaast geven we diverse ‘tips’ waar u op moet letten bij het invoeren.

Eén van de belangrijkste tips uit de eerdere sessies is om klein te beginnen. U hoeft dus nog niet voor alle opleidingen direct ‘om’, u kunt ervoor kiezen om gefaseerd te beginnen. Zo doet u wel vast ervaring op. Ook is er volop ruimte om van gedachte te wisselen met ons en de andere deelnemers.

 

Aanmelden

Nieuwsgierig geworden? Kom luisteren wat Digitaal Beoordelen u kan brengen! Meld u aan via info@stichtingestel.nl. De bijeenkomst is van 9:30 – 15:30 uur en de locatie is Structuurbaan 2 in Nieuwegein (Innovam).
Wilt u meer weten over Digitaal Beoordelen? Klik dan hier.