Bijna vakantie? Maak met Digitaal Beoordelen eerst nog een slimme keuze voor het volgend schooljaar

Nieuwsbericht

Bijna vakantie? Maak met Digitaal Beoordelen eerst nog een slimme keuze voor het volgend schooljaar

29 juni 2016

De vakantie dient zich bijna aan…. En voor u het goed en wel beseft, start over een aantal weken het nieuwe schooljaar. Een schooljaar waarbij ook de beroepspraktijkvorming (BPV) snel van start gaat. Daarbij mag een goede en gestructureerde beoordeling natuurlijk niet ontbreken.
Bekruipt u nu, terwijl u dit leest, het gevoel niet echt de controle te hebben op die BPV-beoordeling? En bent u de papieren rompslomp ook beu? ESTEL heeft hiervoor dé oplossing: de online praktijkbeoordelingstool ‘Digitaal Beoordelen’. Het gebruik van Digitaal Beoordelen is onderdeel van de examenproducten en –diensten van ESTEL. Groot voordeel voor u; immers er zijn geen extra kosten aan verbonden.

 

Studenten volgen en beoordelen
Met Digitaal Beoordelen kunt u studenten in praktijksituaties op de voet volgen én beoordelen; zowel in de ontwikkelingsfase tijdens stage, als bij de eindbeoordeling tijdens het examen. Op één plek zijn alle uit te voeren (praktijk)opdrachten, benodigde vaardigheden en kwalificaties vastgelegd. Studenten, praktijkbeoordelaars en BPV-coördinatoren/docenten kunnen tegelijkertijd gebruik maken van hetzelfde systeem. U borgt daarmee niet alleen dat alle informatie altijd voorhanden is, het biedt u ook handvatten om tijdig bij te sturen.

Digitaal Beoordelen is voor u een echte aanrader. U hebt overal, 24/7 toegang en inzage in voortgang en alle (examen)resultaten. Het enige dat u nodig hebt, is een online verbinding.
Digitaal Beoordelen is voor schooljaar 2016-2017 nu aan te vragen!

 

Een eerste indruk
Wilt u snel een eerste indruk? Bekijkt u dan het filmpje met ervaringen van collega’s en studenten, of neemt u een kijkje in de demoversie.
Vraag vandaag nog uw demoversie aan! (Bij de demoversie is een handleiding beschikbaar.)

 

U bent enthousiast
U bent enthousiast en u wilt met de ‘live’versie aan de slag binnen uw school?
Vul dan het aanvraagformulier in en wij zorgen dat u zo snel mogelijk de inlogcodes krijgt.