Uw studenten gericht, gestructureerd volgen in de BPV met Digitaal Beoordelen

Nieuwsbericht

Uw studenten gericht, gestructureerd volgen in de BPV met Digitaal Beoordelen

29 juni 2016

Digitaal Beoordelen kunt u op basis van de herziene kwalificatiedossiers al inzetten voor schooljaar 2016-2017. Daarmee draagt u niet alleen bij aan de borging van opleiden en examineren, u hebt bovendien alle data op één plek beschikbaar in één systeem. Zowel student, praktijkbeoordelaar en BPV-begeleider/docenten kunnen tegelijkertijd aan de slag in het systeem. Gemakkelijk en snel kunt u de voortgang volgen van uw student tijdens zijn stageperiode. Tegelijkertijd hebt u op afstand inzicht in de beoordeling vanuit het leerbedrijf. U maakt met een enkele druk op de knop een koppeling tussen reflecties en beoordelingen van student en praktijkbeoordelaar. Dat geeft u meer grip op wat er in het leerbedrijf gebeurt. Ook voor de student wordt het gemakkelijker om zijn praktijkvorderingen vast te leggen en daarop te reflecteren. Wel zo efficiënt én gemakkelijk.

 

Integreer in bestaande lessen
Met gemak kunt u onderdelen van Digitaal Beoordelen op uw school integreren in uw lessen Nederlands of Loopbaan en Burgerschap. Denkt u hierbij aan onderdelen als plannen van praktijkopdrachten, formuleren van leerdoelen, kennis maken met het leerbedrijf of reflecteren.

 

Internetapplicatie
Groot voordeel van Digitaal Beoordelen is dat het een internetapplicatie is. U kunt dus overal en altijd over de juiste informatie en data beschikken. Natuurlijk mag u van ESTEL verwachten dat de tool maximaal beveiligd is. De tijd van papieren versies met kans op verlies van informatie en data kunt u daarmee achter u laten.
Zeker; een hele administratieve verlichting voor u.