Belangrijke data

Nieuwsbericht

Belangrijke data

30 augustus 2016

Ook dit schooljaar vinden er vanuit ESTEL weer verschillende bijeenkomsten plaats. In de agenda vind je een overzicht van alle evenementen. De eerstvolgende bijeenkomsten zijn:

 

21 september – Werkconferentie MTL en LS
ESTEL organiseert van 13:00 – 17:00 een vervolg op de werkconferentie Manager Transport en Logistiek en Logistiek Supervisor. Tijdens dit vervolg gaan we aan de slag met de verdere uitwerking van examenopdrachten en examenmatrijzen. Meld je aan via info@stichtingestel.nl. Na aanmelding ontvang je een bevestiging.

 

6 oktober – Deelnemersraad
ESTEL vindt het belangrijk dat de deelnemende scholen invloed hebben op het gevoerde beleid. Daarvoor is de deelnemersraad een belangrijk overlegorgaan. Praat mee op 6 oktober van 13:30 tot 15:30 of attendeer je opleidingsmanager of directeur erop.

 

5 en 7 oktober – Digitaal Beoordelen
Wil je dit jaar van start met Digitaal Beoordelen? Kom dan op woensdag 5 of vrijdag 7 oktober naar de workshop Digitaal Beoordelen in Nieuwegein. Speciaal voor projectleiders zonder ervaring met Digitaal Beoordelen organiseert ESTEL deze werksessie. Je krijgt inzicht in de vele faciliteiten van het systeem en je gaat zelf aan de slag met het maken van een eerste aanzet voor een plan van aanpak voor de invoering ervan binnen jouw school. Aanmelden kan via info@stichtingestel.nl.