Update en vooruitblik beroepsgerichte taalexamens Maritiem

Nieuwsbericht

Update en vooruitblik beroepsgerichte taalexamens Maritiem

20 december 2022

December was een bewogen maand voor de beroepsgerichte taalexamens Maritiem. Er stonden twee ontwikkelbijeenkomsten op de planning. Die voor Maritiem officier kon helaas niet doorgaan door onvoorziene omstandigheden, waardoor ook de vaststellingsbijeenkomst uitgesteld moest worden. Gelukkig zijn er al nieuwe data ingepland (10 januari en 26 januari 2023), zodat we hopelijk op korte termijn een selectie van de beroepsgerichte taalexamens voor dit dossier kunnen vaststellen. Verder wordt er gewerkt aan de planning voor de daaropvolgende ontwikkelbijeenkomsten en de samenwerking met een educatief auteur.

De ontwikkelbijeenkomst voor Maritieme techniek vond plaats op 1 december. Met de komst van Laura als projectleider en meerdere nieuwe ontwikkelleden, had de bijeenkomst het karakter van een kick-off. We hebben met elkaar in kaart gebracht wat er tot nu toe al gedaan, besproken en besloten is, en hoe we het vanaf hier met elkaar gaan oppakken.

Voor nu ligt de focus nog op deze twee dossiers – in 2023 wordt ook naar de behoeften binnen andere maritieme dossiers gekeken. Wordt vervolgd!