Maakt jullie school al gebruik van de ontwikkelingsgerichte omgeving van Praktijkbeoordelen?

Nieuwsbericht

Maakt jullie school al gebruik van de ontwikkelingsgerichte omgeving van Praktijkbeoordelen?

27 januari 2021

Met de ontwikkelingsgerichte omgeving van Praktijkbeoordelen beschik je over betrouwbare informatie over de voortgang van de student. Je hebt gelijk je begeleiding en verantwoording van de BPV op orde. Binnen de omgeving is onderstaande informatie over de voortgang van de opleiding van de student beschikbaar.

  • De afspraken met de student op welke punten hij zich gaat ontwikkelen zijn vastgelegd.
  • De verzamelde bewijzen van de student. Hiermee wordt een portfolio opgebouwd.
  • De ingevulde voorgangsmetingen over uitgevoerde handelingen en bewijzen. De student beoordeelt zichzelf en de praktijkopleider geeft een beoordeling. Zo wordt de ontwikkeling van de student inzichtelijk.
  • Het reflectieverslag van de student over de afgesproken periode.

Praktijkbeoordelen is beschikbaar voor BBL- en BOL-studenten voor de kwalificaties van de sectoren wegtransport en logistiek. Praktijkbeoordelen kan gebruikt worden in een praktijkomgeving van een leerbedrijf of tijdens een praktijkles op school.

Ook op afstand meten, beoordelen en examineren kan via Praktijkbeoordelen. Alle informatie die nodig is staat klaar in Praktijkbeoordelen. Wil je meer weten over de mogelijkheden van Praktijkbeoordelen? Neem dan contact op met info@stichtingestel.nl. Wij maken graag een afspraak om de mogelijkheden voor jou school door te nemen.