Uitnodiging voor een regiobijeenkomst

Nieuwsbericht

Uitnodiging voor een regiobijeenkomst

23 september 2019

Aan de opleidingsmanagers,

Graag nodigen we u of een vertegenwoordiger van uw school uit om deel te nemen aan een regiobijeenkomst van ESTEL.

Deel 1 | De stand van zaken

Tijdens het eerste deel van het programma van de bijeenkomst staan we stil bij de stand van zaken. Hierin nemen we het huidige aanbod van ESTEL door. U krijgt een toelichting op de diverse producten die beschikbaar zijn. Daarbij speciale aandacht voor het productaanbod van ESTEL. Zie hiervoor de website van ESTEL. U kunt hier zien wat beschikbaar is en wat in ontwikkeling is met verwachte opleverdatum. De centrale vraag daarbij is: Past dat bij uw examenplanning? Wat moet eventueel wanneer opgeleverd worden?

Deel 2 | In gesprek

In het tweede deel van het programma gaan de deelnemers met elkaar in gesprek. Wat zijn de wensen en verwachtingen van deelnemers voor 2020? Denk daarbij aan te ontwikkelen, onderhouden of vaststellen van producten. Of andere verwachtingen of wensen bij u als deelnemer van ESTEL. De uitkomsten van deze verkenning wordt gebruikt als input voor het jaarplan van ESTEL voor 2020.

ESTEL staat voor ‘samen werken aan examineren’. Samen zorgen we voor een kwalitatief goed aanbod van examenproducten. Als deelnemer van ESTEL heeft u hier direct invloed op. Het gaat dan om ontwikkelen, onderhouden en vaststellen van examenproducten. Diverse deelnemers van de scholen zijn betrokken bij een ontwikkelnetwerk of vaststellingscommissie. We checken de overzichten en gegevens van de huidige deelnemers. We vernemen graag of u een vertegenwoordiger namens uw school wilt aandragen.

Hieronder het overzicht van de planning van de regiobijeenkomsten. U kunt zich aanmelden voor de optie die u het beste uitkomt.

Planning regiobijeenkomsten

Regio Datum School Tijd Herfstvakantie
West/Midden
Gwen/André 8 okt STC Rotterdam 09.30 – 12.30 uur 19-27 okt
Noord-Oost
Jorien/André 16 okt Deltion Zwolle 09.30 – 12.30 uur 19-27 okt
Zuid
Jorien /André 28 okt Leijgraaf Veghel 13.00 – 16.00 uur 12-27 okt

Graag zien wij of een vertegenwoordiger van uw school op één van de bijeenkomsten. Uw aanmelding kunt u via mail doorgeven aan info@stichtingestel.nl.