Update ESTEL Praktijkbeoordelen.nl

Nieuwsbericht

Update ESTEL Praktijkbeoordelen.nl

3 juli 2019

De afgelopen periode zijn de volgende verbeteringen doorgevoerd:

  • Bewijs meenemen vanuit ontwikkelingsgericht. Indien van toepassing wordt alleen het bewijs dat hoort bij kwalificerend automatisch overgezet naar kwalificerend. De student moet het bewijs controleren en kan het eventueel verwijderen bij kwalificerend.
  • Als de student een praktijkperiode aanmaakt in een nieuw leerbedrijf is het veld
    ‘omschrijving leerbedrijf’ leeg.
  • De aangemelde studenten voor een groep -ontwikkelingsgericht en kwalificerend- kunnen in één keer goedgekeurd worden.
  • Bewijsstukken in PDF, JPG en MP4 zijn direct in te zien door er doorheen te scrollen. Overige bestanden zijn direct te downloaden.
  • Er kan per rol een privacy verklaring worden toegevoegd.
  • De rapportage mogelijkheid is uitgebreid. Naast het overzicht van de status van voortgang wordt nu ook het eindoordeel getoond.

Let op: sommige kolommen van de excel sheet kunnen breder worden gemaakt. Er staat dan meer informatie in de betreffende kolom.

  • Door de branche beheerder kan er een privacy verklaring worden toegevoegd.

 

Browser internet

Voor optimaal werken met Praktijkbeoordelen.nl adviseren wij één van de volgende browsers te gebruiken: Chrome; Firefox; Safari of Edge. Het gebruik van Internet Explorer raden wij ten sterkste af. Meer info is hier terug te vinden.

Als Internet Explorer wordt gebruikt kan het zijn dat het scherm niet of niet volledig wordt opgebouwd. Als het wel mogelijk is om in te loggen dan kan het zijn dat sommige functionaliteiten niet of niet goed werken.

Verzoek aan allen om gebruikers op school, maar ook in leerbedrijven te informeren.