Praktijkbeoordelen.nl

Nieuwsbericht

Praktijkbeoordelen.nl

5 september 2019

De exameninstrumenten van ESTEL voor wegtransport en voor logistiek kunt u als PDF downloaden uit de examenbank van ESTEL. Als gebruiker van ESTEL kunt u ook gebruik maken van ESTEL Praktijkbeoordelen.nl. Dit is een digitale omgeving waar u examens voor wegtransport en logistiek ook digitaal kunt afnemen.

Enkele voordelen
·   Geen bergen papieren documenten uitprinten en klaar leggen.
·   Geen onvolledig ingevulde beoordelingsformulieren meer.
·   Geen handtekening vergeten op een document.
·   Borging van het examen en examenproces.
·   Ten allen tijde compleet inzicht in de vastgelegde examens.
·   Rapportages van status voortgang van een examen of resultaten van een examen. Per kandidaat of per groep van examenkandidaten.

De ervaringen van diverse gebruikers in verschillende sectoren leert dat het uiteindelijk tijdwinst oplevert per afgenomen examen. Van belang is wel om het een en ander goed te implementeren binnen de onderwijsinstelling.

Nieuwsgierig geworden of het ook voor uw onderwijsinstelling interessant is? Neem dan contact op met ESTEL via info@stichtingestel.nl Wij nemen dan de digitale omgeving, werkwijze en mogelijkheden met u door.

En aan het gebruik van de digitale omgeving ESTEL Praktijkbeoordelen.nl zijn voor u als deelnemer van ESTEL geen extra kosten verbonden.

Let op:  ook binnen Praktijkbeoordelen.nl is voor 2019 het ‘vanaf cohort’ van toepassing.
Voor 2019 de versie kiezen met tussen haakjes (vanaf 2016).